Info Panel
You are here:   Home  /  Art  /  Pitxer i clavellines. Jarrón y claveles

Pitxer i clavellines. Jarrón y claveles

Autor anònim

Pitxer i clavellines

Principis s. XX

Oli sobre llenç

32 x 46,5 cm

 Aquesta peça que pertany a la Col·lecció d’Art de l’Ajuntament d’Alcoi, presenta un bodegó o natura morta, on es mostren unes clavellines sobre una taula i un gerro de vidre amb tapa sobre un fons fosc neutre.

La finalitat d’aquesta peça és sobretot decorativa, on el que es busca és la bellesa de les flors en combinació amb l’element de vidre. L’artista ha buscat ressaltar els elements florals a través de la intensitat del color, la llum i el contrast amb el fons.

Peça típicament de les primeres dècades de segle, on la seua finalitat, com s’ha dit, era decorativa. S’observa un traç impressionista, o ateses les dates, ja enclavat dins del neoimpressionisme.

Text: Lucia Romero Segura


Autor anónimo

Jarrón y claveles

Principios s. XX

Óleo sobre lienzo

32 x 46,5 cm.

Esta pieza que pertenece a la Col·lecció d’Art de l’Ajuntament d’Alcoi, presenta un bodegón o naturaleza muerta, donde se muestran unos claveles sobre una mesa y un jarrón de cristal con tapadera sobre un fondo neutro.

La finalidad de esta pieza es sobretodo decorativa, donde lo que se busca es la belleza de las flores en combinación con el cristal. El artista ha buscado resaltar los elementos florales a través de la intensidad del color, la luz y el contraste con el fondo.

Pieza típicamente de las primeras décadas de siglo, donde su finalidad, como se ha comentado, era decorativa. Se observa un trazo impresionista, o según las fechas, ya dentro del neoimpresionismo.

Texto: Lucia Romero Segura[:]

  1901  /  Art  /  Last Updated abril 19, 2020 by Lucia Romero Segura  /