Info Panel
You are here:   Home  /  Art  /  Roma aeterna

Roma aeterna

Ilograt

Roma aeterna

Aquarel·la

48 x 34 cm

1946

 

Aquesta peça de la Col·lecció d’Art és un paisatge realitzat amb aquarel·la. De l’autor no tenim més que el pseudònim. El paisatge representa una imatge que al·ludeix al passat històric que conserva la ciutat de Roma, amb edificis i arcs en ruïnes. Podria ser una vista des de qualsevol punt del Fòrum romà, de les Termes de Caracal·la o del Palatino.

La importància que alberga aquesta peça és el meravellós ús de l’aquarel·la, la delicadesa del traç i la gran mestria en els punts lumínics. La perspectiva ens deixa entreveure aquestes construccions llunyanes en temps i espai.

Bibliografia:

  • Segura Martí, J. M. i Santamaria Cuello, M. Col·lecció d’Art de l’Ajuntament d’Alcoi. II Catàleg de pintures. Del 1940 al 2014. Alcoi, 2015. Centre Cultural Mario Silvestre. Alcoi. 2015.

Text: Lucia Romero Segura

  1946  /  Art  /  Last Updated February 14, 2018 by Lucia Romero Segura  /