Info Panel
You are here:   Home  /  Art  /  Fruites

Fruites

Jordà, F.

Fruites

1950

Oli sobre cartó

19 x 13,5 cm

 

Peça de xicotetes dimensions que al·ludeix al caràcter d’estudi que té. Realitzada sobre cartó, l’obra no deixa de ser un treball de formació on es treballen els efectes lumínics del metall, ja que les peces que més ressalten són els dos gerros metàl·lics. El fons apareix fosc sense que la llum hi incidisca; i, per tant, apaga el conjunt. Les fruites que acompanyen a penes es veuen i queden com aïllades davant la brillantor que ha adquirit el metall.

 

Bibliografia:

  • Segura Martí, J. M. i Santamaria Cuello, M. Col·lecció d’Art de l’Ajuntament d’Alcoi. II Catàleg de pintures. Del 1940 al 2014. Alcoi, 2015. Centre Cultural Mario Silvestre. Alcoi. 2015.

Text: Lucia Romero Segura

  1950  /  Art  /  Last Updated February 14, 2018 by Lucia Romero Segura  /