Info Panel
You are here:   Home  /  Art  /  Carrer Sant Roc d’Alcoi

Carrer Sant Roc d’Alcoi

Jorda, F.

Carrer Sant Roc d’Alcoi

1959

Oli sobre tàblex

22,3 x 14,8 cm

 

El mateix artista que realitza l’obra Paisatge, recrea aquesta imatge urbana d’Alcoi, el carrer Sant Roc, que tantes vegades ha estat motiu de representació. En aquesta ocasió ens deixa una imatge que no demostra l’habilitat anterior de l’artista. Si en l’obra Paisatge, la brevetat de la pinzellada i la continuïtat dels elements en feien una peça interessant, en aquesta obra es distancia molt tècnicament. Considerem que les dimensions reduïdes i les característiques són similars, però el resultat no.

Bibliografia:

  • Segura Martí, J. M. i Santamaria Cuello, M. Col·lecció d’Art de l’Ajuntament d’Alcoi. II Catàleg de pintures. Del 1940 al 2014. Alcoi, 2015. Centre Cultural Mario Silvestre. Alcoi. 2015.

Text: Lucia Romero Segura

  1959  /  Art  /  Last Updated October 9, 2019 by Lucia Romero Segura  /