Info Panel
You are here:   Home  /  Art  /  Carrer Sant Roc d’Alcoi. Carrer Sant Roc d’Alcoi

Carrer Sant Roc d’Alcoi. Carrer Sant Roc d’Alcoi

Jorda, F.

Carrer Sant Roc d’Alcoi

1959

Oli sobre tàblex

22,3 x 14,8 cm

El mateix artista que realitza l’obra Paisatge, recrea aquesta imatge urbana d’Alcoi, el carrer Sant Roc, que tantes vegades ha estat motiu de representació. En aquesta ocasió ens deixa una imatge que no demostra l’habilitat anterior de l’artista. Si en l’obra Paisatge, la brevetat de la pinzellada i la continuïtat dels elements en feien una peça interessant, en aquesta obra es distancia molt tècnicament. Considerem que les dimensions reduïdes i les característiques són similars, però el resultat no.

Bibliografia:

  • Segura Martí, J. M. i Santamaria Cuello, M. Col·lecció d’Art de l’Ajuntament d’Alcoi. II Catàleg de pintures. Del 1940 al 2014. Alcoi, 2015. Centre Cultural Mario Silvestre. Alcoi. 2015.

Text: Lucia Romero Segura


Jorda, F.

Carrer Sant Roc d’Alcoi

1959

Óleo sobre tablex

22,3 x 14,8 cm

El mismo artista que realiza la obra Paisaje, recrea esta imagen urbana de Alcoy, la calle Sant Roc, que tantas veces ha sido motivo de representación. En esta ocasión nos deja una imagen que no demuestra la anterior habilidad del artista. Si en la obra Paisaje , la brevedad del a pincelada y la continuidad de los elementos hacían de ella una pieza interesante, en esta obra se distancia mucho técnicamente. Se puede considerar que las dimensiones reducidas y las características son similares, pero el resultado no.

Bibliografía:

  • Segura Martí, J. M. i Santamaria Cuello, M. Col·lecció d’Art de l’Ajuntament d’Alcoi. II Catàleg de pintures. Del 1940 al 2014. Alcoi, 2015. Centre Cultural Mario Silvestre. Alcoi. 2015.

Texto: Lucia Romero Segura[:]

  1959  /  Art  /  Last Updated abril 19, 2020 by Lucia Romero Segura  /