Info Panel
You are here:   Home  /  La Col·lecció

La Col·lecció

[:ca]La Col·lecció d’Art de l’Ajuntament d’Alcoi està formada per un conjunt d’obres pictòriques, escultòriques, urbanes…, que van des de finals del segle XVI fins avui. La història de la Col·lecció es troba dividida en diversos passatges que s’ha procurat reflectir en aquest web. La narració la van fer el director del Museu Arqueològic, Josep Maria Segura, i el tècnic de Gestió Cultural i director Miquel Santamaria, amb ocasió de la primera exposició de pintura de la Col·lecció el 2013, titulada Col·lecció d’Art. Ajuntament d’Alcoi. I Catàleg de pintures. Del segle XVI a la dècada de 1930.

La segona exposició que es va fer de la Col·lecció va ser el 2015, i s’hi van presentar les escultures exemptes, les escultures urbanes i l’obra gràfica.

Avui tan sols queda la inauguració de la tercera i última exposició, les obres d’Art Contemporani, que esperem que no tardarà massa a ser presentada.[:es]

La Colecció d’Art del Ayuntamiento de Alcoy, está formada por un conjunto de obras pictóricas, escultóricas, urbanas,…que van desde finales del sigle XVI hasta hoy. La historia de la Col·lecció se encuentra dividida en diferentes pasajes que se han procurado reflejar en esta web. La narración la hicieron el director del Museo Arqueológico, Josep Maria Segura i el Técnico de Gestión Cultural y Director, Miquel Santamaría, con ocasión de la primera exposición de la Colección en 2013, titulada Col·lecció d’Art. Ajuntament d’Alcoi. I Catàleg de pintures. Del segle XVI a la dècada de 1930.

La segunda exposición que se hizo de la Col·lecció d’Art, fue en 2015, y se presentaron las esculturas de bulto redondo, las esculturas urbanas y la obra gráfica.

Hoy tan solo queda la inauguración de la tercera y última exposición, que agruparía a las obras pictóricas de arte contemporáneo, y que confiamos en que no tarde a presentarse.

[:]